Suntem o galerie de cumpărături premium și misiunea principală a echipei noastre este să aducem bucurie clienților. Vă interesează care sunt avantajele cumpărării de la noi? Sunt multe, dar începem de la început.

Preselecția mărfurilor
Cu siguranță știți acest sentiment când întâlniți o noutate pe care n-ați mai văzut-o până acum. Faceți un clic și deschideți un e-shop străin. Vedeți multe produse grozave, dar atunci când doriți să le comandați, apare întotdeauna vreo problemă. Produsul nu poate fi livrat la adresa dvs., suma de livrare este mai scumpă decât valoarea comenzii sau vânzătorul are recenzii teribile. În final, veți petrece câteva minute aici până când vă suparați și preferați să plecați cu mâinile goale. Vă este familiară această situație? Din fericire, acesta nu se va întâmpla la noi, vom face munca grea pentru dumneavoastră! Produsele noastre sunt preselectate și pe UrbanTrend.ro se găsesc numai mărfurile verificate de mii de clienți.

Prețuri angro
Dacă ați trecut prin oferta noastră, probabil ați observat. Oferim mărfurile la un preț redus, în principal datorită faptului că cooperăm direct cu furnizori. Mărfurile oferite sunt întotdeauna certificate pentru piața europeană. Furnizorii noștri sunt localizați în toată Europa (Spania, Polonia, Franța, Italia etc.) și în Asia (China, Indonezia).

Transport gratuit
Datorită faptului că coletele călătoresc către dvs. din toată lumea, livrarea poate dura mai mult decât sunteți obișnuit/ă. Coletele din Europa ajung de obicei în termen de 14 zile și coletele din Asia în termen de 30 de zile de la expediere. Datorită acestui model logistic inovativ putem oferi prețuri reduse de angro și chiar și livrarea prin Poșta Română gratuită.

Suport pentru clienți
Cumpărăturile la noi sunt întotdeauna în limba română. Începem cu comandarea pe e-shop. Descrierile produselor sau materialelor sunt în limba română și tabelurile de mărimi sunt în centimetri. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru selectarea mărfurilor, ajunge să contactați serviciul nostru de suport pentru clienți în limba română. Vă este disponibil în fiecare zi lucrătoare de la 10:00 până la 18:00. Pentru fiecare comandă veți primi un număr de urmărie a coletului pentru urmărirea convenabilă a mișcării lui.

Poarta de plată securizată
Știm că introducerea numărului de card bancar al dvs. într-un e-shop străin nu este plăcută. De aceea oferim plata prin intermediul unei porți de plată. Nu trebuie să vă faceți griji că informații sensibile vor fi furate!

Schimbare ușoară
Chiar dacă mărfurile vă sunt trimise dintr-un depozit străin, la schimbarea sau returnarea lor le trimiteți la o adresă din București. Prin urmare, schimbarea este mult mai convenabilă decât la magazinele electronice străine unde ar trebui să trimiteți mărfurile în străinătate și să plătiți sume mari pentru poșta.

Returnarea mărfurilor fără griji
Uneori se întâmplă că hainele comandate vă sunt prea mici, prea mari sau pur și simplu nu vi se potrivesc. Dacă se întâmplă așa ceva, nu trebuie să vă faceți griji. Toți clienții noștri sunt protejați de Legea privind protecția consumatorului. Contractul poate fi retras fără a da motive în termen de 14 zile. Sigur, această perioadă începe atunci când sunt mărfurile livrate.

Apreciem favoarea dvs. și credem că veți deveni clienții noștri regulați.

UrbanTrend.ro al vostru :)